sobota 24. března 2012

páteční návštěva

23.3. byla i s taťkou, který měl největší kino z toho, jak si jeho potomek vesele pohrává s kozenou :-)

Zkoušet kojit je teď náš aktuální problém, musíme cipískovi vysvětlit, že je to mnohem lepší, než si jednoduše sosnout ze stříkačky, i když u toho musí vyvinout více energie.

Dneska se mu dařilo i bez kloboučku, o kterém mě den před tím sestřička přesvědčovala, že nejspíš bude potřeba, protože mám velké bradavky.
Kryštůfek ale klobouček nechtěl, možná i proto, že z něj mu delší dobu nic neteklo. Oproti tomu k nalitému prsu, které jsem úmyslně neodstříkala delší dobu, se přisál během chvilky... A pak už jen intenzivně sosal, sice s přestávkami na brknutí a odpočinek, ale nakonec si sosnul nějakých 20-25ml. A běda jak jsme ho odpojili, aby sestřička zvážila, jak to s ním vypadá... To bylo povyku :-)))

Pak už si z kozeny dělal jen lízátko a hračku (hele, nebude on to chlap? ), takže zbylou dávku 20ml dostal zase stříkačkou, aby mohl vesele schrupnout, do chvíle, než zase přiletí další dávka mňamky :-)

Pro maminku to vypadalo mnohem optimističtěji, než den předtím, jakkoli je mi jasné, že každý maličký krůček je u našeho cvrčka obrovský úspěch.

3 komentáře:

  1. Kryštůfkovi jsou dnes dva týdny, tada táda da dá... hodně štěstí zdraví :)
    Jak vše pokračuje?

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou skvělé zprávy! Jen tak dál. :) Sakura

    OdpovědětVymazat
  3. Kryšpís je prostě kabrňák!!!!! držte se dál a už se těším až budete z nemocnice doma ;-) ať vám to tam spolu utíká... Mufina

    OdpovědětVymazat