čtvrtek 24. listopadu 2011

Těhotenské etudy I.

"Nejkrásnější období v životě ženy", termín, který podle mého názoru musel vymyslet jednoznačně chlap, sebou přináší spoustu báječných věcí :-)

Posnídáte cereálie s mlékem ? Pálí vás žáha...
Posnídáte knackebrot se žervé ? Pálí vás žáha...
Poobědváte kuřecí maso s bramborem ? Pálí vás žáha...
Poobědváte knedlík s omáčkou ? Pálí vás žáha...

Ono je vlastně úplně jedno, jestli přemýšlíte nad tím, abyste jedli zdravě a vyváženě, nebo se cpete tím, na co vám právě padne oko v putyce IV.cenové... Odměnou vám tak nebo tak je pálení žáhy a tak nejvěrnějším partnerem se postupně stane jakýkoli přípravek, zamezující tomuto moooc "příjemnému" jevu.

Noc co noc konáte pravidelné výlety na WC, je úplně jedno, jestli večer přemýšlíte, kdy naposledy byste raději měli pít :-) ... Začínám pomalu chápat, jak těžký život mají postarší pánové s prostatou :-)
Neobvyklým jevem rozhodně není časté převalování se v posteli, v marné touze najít vhodnou a pohodlnou polohu, s postupujícími týdny máte pocit, že většinu noci se jen převalujete a spánek se jaksi vytrácí.
Nejspíš příprava na měsíce pozdější :-D
A aby to nebyla taková velká nuda, občas se probudíte z nějakého bezva snu, jehož scénář by mohl být předlohou pro kvalitní hororový film :-)))
Poslední takový zážitek pochází v dnešní noci... V postýlce vedle mě ležel chlapeček, s tváří dospěláka, naprostý klon svého tatínka... Vřískal, vřískal a vřískal.... Přebalení nepomohlo.... Nakrmení nepomohlo, chování nepomohlo.... Bezradně jsem nad ním stála, až mě napadlo zacpat mu pusu rohlíkem s máslem .... A kupodivu, ono to zabralo :-D

Ať žije nejkrásnější období v životě ženy............... :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat