středa 2. listopadu 2011

Malé velké odhalení...

Dneska jsme byli objednaní na "velký" ultrazvuk, který by měl odhalit případné vývojové vady.
Nehledě k tomu, že představa, že když vás objednají do nemocnic na konkrétní dobu, taky vás v onu dobu vezmou, je značně naivní, samotný ultrazvuk je opravdu hooodně podrobný a dlouhý.

Paní doktorka (kterou už jsem od vidění znala z návštěvy při problému se špiněním) dlouze koukala do monitoru, diktovala sestřičce spoustu údajů... Já viděla houby a jen se v duchu modlila, ať nezazní nic negativního... Nejkomičtějším zážitkem pro mě ale byl pohled na tatínka na nedaleké židli, který koukal do monitoru jak doktor do bolavé ř*ti (citlivější povahy prominou)... Později po odchodu z ordinace přiznal, že tam poznal velké houby :-D

Každou další větou z úst doktorky (... v pořádku) jsem byla klidnější, ledviny obě, močový měchýř v pořádku, páteř v pořádku, hlavička v pořádku, nejdelší ale bylo čekání na srdíčko a plíce... Když jsme uslyšeli pravidelný zběsilý tlukot srdíčka a i teď onu uklidňující větu "plíce a srdíčko v pořádku"..... tu ránu bych vám přála slyšet.

Poslední krok, který zbýval, bylo odhalit největší tajemství - a sice, jestli naši malou domácí "vojnu" vyhraje tatínek nebo já... I tentokrát tatínek nezklamal a když doktorka najela mezi nožky a naprosto neomylně začala kroužit kolem pohlaví..... Které bylo na první pohled zřejmé.... Znovu nic neviděl :-D a výsledek se dozvěděl jen z počítače sestřičky, které koukal přes rameno.

Ultrazvuk nade vší pochybnost ukazoval ........................... bude to kluk !
Maminka má holt tentokrát smůlu a bude muset to svoje malé velké zklamání překousnout... Ono to půjde, jen to pár dní potrvá zvyknout si na fakt, že malá princeznička s culíky a šatičkami se prostě nekoná :-)))

Žádné komentáře:

Okomentovat